Avortament gratuït finançat per la Seguretat Social

Som un centre acreditat amb CATSALUT des de 2012 per proporcionar el servei d’Avortar Gratuït a Barcelona. Truqui’ns per a més informació i poder realitzar el circuit d’assistència.

La Clínica Ginecològica Sants és un centre concertat amb CatSalut per a la pràctica d’Avortar Gratuït a Barcelona

La gestió dels serveis sanitaris d’atenció especialitzada en tot el que està relacionat amb la interrupció voluntària de l’embaràs en l’àmbit geogràfic de Catalunya.

Si confirmes el teu embaràs no desitjat i no vols seguir endavant, nosaltres t’ajudarem a tramitar el finançament de la interrupció de l’embaràs a través de la Seguretat Social per avortat gratuïtament i en el menor temps possible.

Les etapes a seguir per Avortar Gratuït a Barcelona

 Els passos que hauràs de seguir, depenent de les setmanes de gestació, poden ser:

1. Pots demanar cita i acudir amb el teu metge de capçalera del teu Centre de Salud (CAP) més proper, o, acudir directament a la nostra clínica sense cita prèvia (portar el seu DNI i targeta del CAP/ sanitat), en aquest cas t’ho gestionarem tot la mateixa setmana.

2. El CAP et donarà un llistat amb els centres que estan acreditats per a la interrupció de l’embaràs legal. Si vens directament a la nostra clínica el procés és més curt, ja que te’l fem directament nosaltres.

3. Un dels nostres ginecòlegs et revisarà i t’explicarà els passos a seguir, sense realitzar cap pagament, totalment gratuït. Et recomanem realitzar l’ecografia per verificar si estàs o no embarassada (si la realitzes al centre i continues amb la interrupció de l’embaràs serà gratuït, en cas contrari se li cobrarà únicament l’ecografia).

4. Rebràs informació de les prestacions, ajudes i drets als que podràs accedir si desitges continuar amb l’embaràs per part de la Generalitat.

5. Si decideixes continuar, se’t realitzarà la intervenció en un temps aproximat de 2-4 hores, depenent de les setmanes de gestació.

6. Finalment hi haurà un control als 15 dies per verificar que la recuperació és correcta i podrà consultar qualsevol dubte que tingui. També pot passar abans si nota molèsties, sense cap despesa adicional. Li recordem que la Clínica Ginecológica Sants compta amb atenció 24 hores els 365 dies de l’any per a qualsevol dubte.

Per últim, deixem a la seva disposició el protocol de la Generalitat de Catalunya, per “L’atenció i l’acompanyament en el cas d’embaràs no desitjat” (format PDF)

A més a més, deixem a la seva disposició un llistat de clíniques concertades i autoritzades per a la Interrupció Voluntària de l’Embaràs en l’àmbit geogràfic de Catalunya, on poden comprovar que la Clínica Ginecològica Sants està inclosa (format PDF).

Preguntes freqüents

1. Em farà mal avortar?
Dependrà de l’anestèsia que escullis, si és anestèsia local, el dolor és molt semblant a un període de regla fort, si és una sedació, no sentiràs cap mal durant la intervenció. La sedació es recomana a persones que són molt nervioses i els hi preocupa el mal. Aquest dubte el podrà parlar amb el doctor abans de la intervenció.
2. Puc tornar a quedar-me embarassada després d'un avortament

Pot tornar a quedar-se embarassada amb normalitat, després de la següent menstruació de la intervenció.

3. On puc avortar?

Pot Avortar Gratuït a Barcelona, haura de anar al seu ASSIR o CAP més proper, o a una clínica privada que estigui acreditada per aquest servei i que compleixi amb les garanties necessàries, indicar que la gran majoria de clíniques li oferiran aquest servei fins a les 14 setmanes, però sols algunes poden oferir fins a les 22 setmanes, ja que els requisits són majors. A la Clínica Ginecològica Sants complim amb els permisos necessaris i pot verificar les dades directament en el Departament de salut de la Generalitat de Catalunya, usando el código oficial: E08804241

4. Tinc molèsties i dolors forts després d'avortar. Què faig?

A la clínica comptem amb atenció telefònica 24h els 365 dies de l’any. Pot trucar i consultar qualsevol dubte, si es necessari se li donarà cita amb el metge el més aviat possible.

5. ¿La consulta de control al cap de 15 dies de la intervenció és necessària?

Es recomana fer aquesta revisió on es realitzarà una ecografia per garantir que l’avortament s’ha realitzat amb èxit i no té cap problema. A més a més, pot aprofitar la visita per demanar per qualsevol dubte que pugui tenir. Qualsevol visita dintre dels 15 dies posteriors a l’avortament en el nostre centre, no té cap despesa per el pacient. Avortar Gratuït a Barcelona o privadament recomanem fer la consulta al seu metge.

6. Quina importància té la setmana de gestació per avortar

Segons les setmanes de gestació, el fetus s’haurà desenvolupat més o menys, per això es recomana que es realitzi la intervenció al més aviat possible, ja que cada setmana de gestació augmenta la recuperació del pacient, medicació, temps d’estança al centre, risc de complicacions, augment de preus pels serveis…

Actualment un 90% dels casos estan per sota de les 12 setmanes de gestació. Les dades estadístiques sobre l’avortament es poden trobar a la següent pàgina web del Ministeri de Sanitat espanyol. 

7. Quant he de pagar per avortar? Avortament gratuït?

A la nostra clínica de Barcelona té dues opcions:

A) Opció pública:

Des de l’any 2012 la Clínica Ginecològica Sants és un centre concertat amb el CATSALUT, és a dir que pots avortar gratis a Barcelona i no has de pagar res, només cal venir al centre amb el DNI i realitzar els tràmits que es demana (és un procés amb temps determinats, on haurà de passar pel seu CAP o ASSIR, esperar uns dies de reflexió, triar mètode i la clínica…)

B) Opció Privada:

Aquesta opció és més costosa, el servei és el mateix, tots els tràmits es realitzen a la mateixa clínica sense haver de desplaçar-te a altres llocs.

Realitzar-se la intervenció amb poques setmanes de gestació garanteix una millor recuperació i evitar complicacions en el futur.

8. ¿Cuánto tengo que pagar por el aborto?

A la nostra clínica de Barcelona tens dues opcions:

  • Opció pública: Avortar Gratuït a Barcelona des de 2012 la clínica ginecològica de Sants és un centre concertat amb el CATSALUT, és a dir, es pot oferir aquest servei de forma gratuïta i no ha de pagar res, només ha d’acudir al centre amb el seu DNI i realitzar els tràmits que se sol·liciten (és un procés amb certs horaris, on haurà de passar pel seu CAP o ASSIR , espera uns dies de reflexió, escull mètode i clínica…)
  • Opció privada: aquesta opció és més cara, però és la que la majoria de la gent prefereix, encara que el servei és el mateix, els temps i procediments es redueixen i tota l’assistència del servei es pot realitzar el mateix dia a la clínica (realitzant la intervenció amb unes setmanes de gestació garantim una millor recuperació i evitar complicacions en el futur).

La clínica ginecològica de Sants pot garantir uns preus molt assequibles per a l’avortament gràcies a ser un centre concertat amb el CATSALUT mantenint la garantia legal i la seguretat mèdica exigides per la Generalitat de Catalunya.

9. Algú pot saber que he avortat?
Les dades personals (Nom, cognoms, DNI, adreça, telèfon, cites, operacions…) mai s’ensenyaran a terceres persones. Com garantia de confidencialitat i seguretat del centre privat compleix amb la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, a més a més, estem acreditats i registrats en l’Agencia de Protecció de Dades des del 22 d’octubre del 2010.
10. Quan em tornarà a venir la regla després de l'avortament?

De manera natural 3-4 setmanes després d’avortar.

11. Puc treballar després d'un avortament?

Normalment les dones que surten del centre poden treballar el mateix dia, però això depen de cada dona i tenint en compte que cada persona és diferent recomanem que pregunti als professionals del centre.

12. Quant de temps triga la intervenció en la clínica d'un avortament?

El temps des que entra a la clínica fins que surt d’ella amb l’alta mèdica dependrà de les setmanes de gestació, en cas de 0 a 12 setmanes és de 2 hores, i en el cas de més setmanes poden ser 3-4 hores (ja que cada cos es recupera d’una manera diferent respecte a la sedació).

13. És legal avortar? Fins quina setmana puc avortar?

A Espanya la Llei Orgànica 2/2010 del 3 de març indica que la interrupció voluntària de l’embaràs té un màxim de 22 setmanes de gestació, sempre que es compleixen els requisits sanitaris. Deixem un enllaç d’interès del web del Govern d’Espanya on podrà consultar la Llei.

14. Puc tenir relacions després de realitzar-me un avortament?

La seva activitat sexual tornarà a la normalitat sense cap problema. Ara bé, es recomana evitar les relacions sexuals amb protecció durant els primers 15 dies, per evitar infeccions. Durant el control dels 15 dies després d’haver realitzat l’avortament, el metge de la clínica li indicarà si la recuperació és correcta i no té cap complicació.

Contacta amb nosaltres

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les vostres dades i dels drets que us assisteixen, posem a la vostra disposició la informació següent.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: Clínica Médica Sants, SL - CIF: B64934078 Dir. Postal: C/ Roger
23 Baixos, 08028, Barcelona
FINALIDAT Gestionar la seva consulta/petició i donar-hi una resposta.
LEGITIMACIÓ Su consentimiento
DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers, llevat dels casos en què hi hagi una obligació legal o comunicació necessària per donar resposta a la seva consulta.
DRETS Podeu exercir els vostres Drets a accedir, rectificar, oposar-vos, limitar, portar i suprimir les dades davant del responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).
INFORMACIÓ ADDICIONAL Podeu consultar la informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals aquí.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Segons la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març, de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l'embaràs, Article 23: Supressió de dades, d'ofici, esborrarem la vostra informació personal i correu electrònic d'aquest email o de qualsevol mitjà digital pel qual ens contacti.

WhatsApp

Telèfon

Direcció

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23 08028 Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

Més info

Navegació

Logo Clinica Sants

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23
08028 Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

×