Ginecòlegs Barcelona

Benvingut al nostra Centre Mèdic de Ginecologia a Barcelona on trobaràs els serveis que necessitis. Expert en revisions, ecografies 3D, DIU i implant anticonceptiu.

Preus

Visita Ginecològica

60€

Visita Ginecològica completa

130€

⚠️ Canvis en els serveis de ginecologia ⚠️

A partir d'octubre de 2023, els serveis de ginecologia que no estiguin relacionats amb l'IVE es realitzaran al nou Centro Médico Badal, situat a 100 metres de la Clínica Ginecològica Sants.

Els següents serveis es realitzaran al nou centre:

- Ginecologia
- Obstetrícia
- Làser Vaginal i incontinència

Per obtenir més informació, visiteu el lloc web del Centro Médico Badal.

Si vostè necessita tenir una revisió de control ginecològic, o la citologia específica i proves de cultiu, confiar en els nostres ginecòlegs que són experts en la salut reproductiva.

També podem ajudar-te amb anticonceptius (com ara el DIU), la interrupció de l’embaràs o les proves ITS.

En el nostre Centre Mèdic de Ginecologia a Barcelona trobaràs els serveis que necessitis. També es pot realitzar cirurgia menor ambulatòria, com ara himenoplàstia, Labioplàstia o vaginoplàstia. Revisa la nostra web, en cas de qualsevol dubte, truca’ns.

Preguntes freqüentes

1. Què és la ginecologia?

Significa literalment la ciència de la dona. En medicina, com a especialitat, fa referència a tot el que té a veure amb l’estat i les malalties de l’aparell genital femení (úter, vagina i ovaris) i les glàndules mamàries, és a dir, patologies vinculats amb la dona.

A Clínica Ginecològica Sants posem a la teva disposició un equip de professionals altament capacitats amb l’objectiu de tenir cura de la salut de la dona, esforçant-nos dia a dia per oferir-li un servei integral durant totes les etapes de la seva vida.

El nostre Centre Mèdic de Ginecologia a Barcelona té filosofia d’oferir aquesta assistència sanitària: d’una manera àgil, ràpida i còmoda i per això insistim en comptar amb un equip de treball que s’han capaços de mantenir el màxim nivell utilitzant la millor tecnologia possible.

Pensem que és molt important mantenir un correcte control ginecològic per prevenir qualsevol problema a temps, per això posem al teu servei ginecòlegs/es per atendre la demanda de visites ginecològiques a preus que s’adaptin a la teva economia tots els dies de la setmana.

2. Revisions ginecològiques

Des de Clínica Ginecològica Sants et recomanem fer-te una revisió periòdica anual per seguir un correcte control ginecològic.

Segons el cas i atenent el criteri del ginecòleg/a s’indicaran o es realitzaran proves complementàries per definir el diagnòstic i el seu tractament. Consultar el llistat de preus.

Per a altres proves específiques com radiogràfiques, escàner, ressonàncies, disposem de centres concertats. Consultar el llistat de preus.

3. Citologia ginecològica: Detecció precoç del càncer de coll d'úter

La citologia vaginal la realitzem a la Clínica Ginecològica Sants com a part d’un examen ginecològic.

a. Què és?

La citologia cervicovaginal també anomenada test de Papanicolau és una prova que serveix per detectar precoçment les alteracions cel·lulars del coll de l’úter, serveix per donar informació del perfil hormonal segons l’etapa del cicle menstrual de la dona i també per determinar la presència d’alguns microorganismes que han produït un desequilibri qualitatiu i quantitatiu en la flora vaginal.

b. En què consisteix?

Consisteix a introduir un especulo a la vagina i separar les parets per visualitzar el coll uterí. Es porta a terme mitjançant la tècnica de la triple presa. La primera presa es realitza de les parets vaginals o de l’exsudat vaginal en el fons de sac posterior de la vagina. La segona presa es realitza des de l’exocérix que és la part externa del coll uterí. La tercera presa es realitza des de l’endocèrvix que és la part corresponent al canal del coll uterí, que comunica l’interior de la cavitat uterina amb la vagina. Les preses realitzades es dipositen sobre el que s’anomena un portaobjectes que s’observaran al microscopi per poder veure les cèl·lules i realitzar un diagnòstic.

c. És dolorosa?

A part de les molèsties del especulo aquesta prova no comporta cap risc ni tampoc és dolorosa.

d. Quan es realitza?

Preferentment s’ha de fer durant la primera fase del cicle menstrual (3 o 4 dies després d’haver finalitzat la seva menstruació).

I es recomana:
Abstinència sexual les últimes 48 hores, rentar-se externament amb aigua i sabó, no fer rentats interns ni amb desodorants vaginals. No usar tractaments tòpics en 5-7 dies abans a la prova (òvuls, espermicides, cremes vaginals).

 

4. Cultiu de secreció vaginal

a. Què és?

És una tècnica de laboratori que a partir d’una mostra de secreció vaginal i en mitjans adequats de creixement de gèrmens es valora la proliferació d’aquests.

És molt important determinar aquests estudis, i així decidir un bon tractament davant d’alguna patologia.

b. En què consisteix?

Consisteix a introduir un especulo a la vagina i per arrossegament amb un tampó de cotó o gasa s’extreu part del flux vaginal i es mana a una anàlisi de laboratori per determinar que bacteri o fong o altres microorganismes són presents a la vagina ia més permet verificar el pH del líquid, és a dir si és àcid o bàsic.

c. És dolorosa?

El mètode pot ser molest però no dolorós.

d. Quan es realitza?

S’ha de realitzar quan la dona s’adoni de la presència de fluxos anormals, canvis en la quantitat, en la consistència, en el color i l’olor. També s’ha de fer quan presenti signes d’irritació, picor i dolor en genitals externs vinculats amb els fluxos vaginals.

 

5. Vacuna per al VPH: Prevenció del càncer de coll d'uterí

a. Què és?

El VPH és un virus que es transmet a través del contacte genital (com sexe vaginal o anal). El VPH pot afectar els genitals dels homes (el penis i l’anus) i de les dones (el coll de l’úter, la vagina i l’anus).

b. Qui ha de vacunar-se amb aquestes vacunes?

Qualsevol persona que tingui contacte genital amb una altra persona pot patir el VPH genital. Tant homes com dones poden contreure i transmetre-ho sense saber-ho. Atès que el virus pot romandre inactiu durant un temps prolongat, una persona pot estar infectada amb VPH genital i tot després d’anys des que va tenir contacte sexual.

Estudis demostren que el VPH genital es transmet per:

– Contacte genital amb una persona que tingui la infecció de VPH genital, incloent:
– Sexe vaginal amb una persona que té la infecció de VPH genital
– Sexe anal amb una persona que té la infecció de VPH genital

Cap estudi demostra que el VPH genital NO es transmet per:

– Seients de bany
– Petons a la boca, abraçar algú o prendre de les mans
– Higiene personal deficient
– Compartir aliments o utensilis
– Nedar en piscines, jacuzzis, etc.

6. Cirurgia menor ambulatòria
  1. Interrupció Voluntària de l’Embaràs (IVE)
  2. Rejoveniment vaginal

I. himenoplàstia (reconstrucció de HIMEN)
II. Labioplàstia (reparació de llavis de la vulva)
III. Vaginoplastia (correcció de la distención del canal vaginal)
El rejoveniment vaginal es refereix a la cirurgia íntima femenina, actualment anomenada cirurgia estètica de “Rejoveniment Vaginal Ambulatori”.

Consisteix en un procediment senzill realitzat amb anestèsia local, que no requereix internament i ens dóna resultats satisfactoris i definitius per a la pacient. Aquest senzill procediment consisteix a realitzar una acurada reducció harmònica i embelliment dels llavis menors i majors de la vulva.

Consisteix en un procediment senzill realitzat amb anestèsia local, que no en requereix internament i dóna resultats satisfactoris per a la pacient. Aquest senzill procediment consisteix a estrènyer el canal vaginal i d’aquesta manera poder gaudir de les seves relacions sexuals.

* A Clínica Ginecològica Sants els procediments poden realitzar-se per separat o més d’un en una mateixa intervenció, depenent de l’avaluació del metge.

Contacta amb nosaltres

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les vostres dades i dels drets que us assisteixen, posem a la vostra disposició la informació següent.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: Clínica Médica Sants, SL - CIF: B64934078 Dir. Postal: C/ Roger
23 Baixos, 08028, Barcelona
FINALIDAT Gestionar la seva consulta/petició i donar-hi una resposta.
LEGITIMACIÓ Su consentimiento
DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers, llevat dels casos en què hi hagi una obligació legal o comunicació necessària per donar resposta a la seva consulta.
DRETS Podeu exercir els vostres Drets a accedir, rectificar, oposar-vos, limitar, portar i suprimir les dades davant del responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).
INFORMACIÓ ADDICIONAL Podeu consultar la informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals aquí.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Segons la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març, de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l'embaràs, Article 23: Supressió de dades, d'ofici, esborrarem la vostra informació personal i correu electrònic d'aquest email o de qualsevol mitjà digital pel qual ens contacti.

WhatsApp

Telèfon

Direcció

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23 08028 Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

Més info

Navegació

Logo Clinica Sants

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23
08028 Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

×