Centre Mèdic d’Urologia a Barcelona

Benvingut a Clínica Sants nostra Centre Mèdic d’Urologia a Barcelona.

Pots trobar revisions urològiques, operació de vasectomia, fre o fimosi, anàlisis i proves. Tot el que necessites. 

Preus

50€

100€

490€

Visita Urològica

Cura de MTS - Condiloma

Visita + Vasectomía

TEMPS D’ESTADA A LA CLÍNICA: 30 MIN

ATENCIÓ TELEFÒNICA 24 HORES

Els preus inclouen la primera visita, acte quirúrgic i post-control.

Preus

Visita Urològica

50€

STD Cure-Condyloma

100€

Visita + vasectomia

490€

TEMPS D’ESTADA A LA CLÍNICA: 30 MIN

ATENCIÓ TELEFÒNICA 24 HORES

Els preus inclouen la primera visita, acte quirúrgic i post-control.

La nostra Centre Mèdic d’Urologia a Barcelona compta amb les millors instal·lacions i els uròlegs més experimentats de Barcelona. Coneix tot el que podem fer per tu.

Revisions urològiques, operació de vasectomia, cotilla o fimosi, anàlisi, spermogram proves… A la nostra Centre Mèdic d’Urologia a Barcelona t’oferim tot el que un home necessita per mantenir-se al costat de la seva salut reproductiva

Preguntes freqüents

1. Què és la urologia?

L’urologia és una especialitat Medicoquirúrgica que tracta del diagnòstic i tractament de les malalties morfològiques del ronyó i del tracte urinari i del tracte retroperitoneal que afecten ambdós sexes; així com malalties del tracte genital masculí, sense límit d’edat.

Confia en la nostra Centre Mèdic de Urologia a Barcelona per a les teves visites urològiques, comptem amb l’equip més preparat d’uròlegs i personal d’atenció.

Truca’ns o contacta’ns per email info@cgsants.es per a més informació.

2. Revisions urològiques

La revisió urològica s’ha consolidat com el millor mètode preventiu per detectar amb rapidesa les patologies prostàtiques en l’home. I es recomana realitzar una revisió urològica a partir dels 45 anys.

A la Clínica Medica Sants l’uròleg pot abordar des d’un punt de vista integral, mèdic i quirúrgic, totes les malalties anatòmiques (òrgans, aparells i sistemes) i nosològiques (malalties, síndromes, símptomes i signes clínics), podent donar resposta als problemes del pacient, des d’un coneixement profund i complet de l’especialitat.

3. La Vasectomia
1. Què és la vasectomia?

La vasectomia és el mètode d’esterilització masculí. És un mètode segur, senzill i amb absència d’efectes secundaris. Coneguda també com “lligadura dels conductes”. La vasectomia és una cirurgia que consisteix a tallar els conductes deferents, pels quals es transporten els espermatozoides. Per tant, no poden sortir dels testicles i, no podrà embarassar a una dona.

2. Quins avantatges té la Vasectomia?

És una operació senzilla i sense molèsties.

És un mètode anticonceptiu definitiu i permanent.

És el mètode més segur per a l’home.

La seva relació sexual i les seves ejaculacions seguiran iguals.

Fa més grata i plaent la relació sexual perquè no hi ha por d’un embaràs.

És una decisió en benefici de la qualitat de vida de la família.

És econòmica

3. Com es fa la Vasectomia?

Usualment es realitza en el consultori amb anestèsia local, estant despert. O bé es pot fer en un centre de cirurgia ambulatòria.

Es realitza un petit tall a la pell, generalment sense bisturí. Com que vostè té dos testicles, i per tant dos deferents s’hauran de fer dues incisions: una per a cada conducte deferent, després es lliguen i es tallen els conductes deferents. És possible que vostè senti una mica de tibantor i una estirada. La ferida es tanca amb punts de sutura. No cal extreure els punts després de la cirurgia i cauen en 7 a 10 dies.

El pacient pot tornar a casa tan aviat com s’acabi el procediment, i pot tornar a la feina l’endemà.

Aquesta cirurgia no afecta la capacitat de l’home per aconseguir orgasmes, ejacular i aconseguir ereccions. La producció de líquid (semen) en l’ejaculació continua normalment, però sense presència d’espermatozoides.

4. Quant de temps dura la intervenció?

Té una durada de 40 minuts aproximadament.

5. És dolorós?

No sol fer mal ni té perquè fer-ne. Avui en dia els mitjans i mètodes anestèsics ens permeten eliminar el dolor en qualsevol tipus d’operació.

L’anestèsia que escollim per fer una vasectomia és l’anestèsia local. L’aplicació de 2 cc d’anestèsic és suficient per aconseguir l’eliminació total del dolor, persistint únicament la sensació de tacte.

6. Quan podré reiniciar la meva activitat sexual habitual?

Recomanem esperar 72 hores per tornar a tenir relacions sexuals sense oblidar que la vasectomia no és operativa com a mètode anticonceptiu fins que haguem comprovat mitjançant anàlisi de semen que ha desaparegut per complet la presència d’espermatozoides en el mateix. Conseqüentment, s’han de mantenir les relacions sexuals utilitzant el mètode anticonceptiu que la parella hagi escollit.

7. Hi ha alguna possibilitat de tornar a unir els conductes deferents si es tornés a desitjar tenir fills en el futur?

Si és possible, es requereix de realitzar un procediment de recanalització. La cirurgia consisteix a unir de nou els extrems tallats a través de tècniques de microcirurgia. Encara que quant més temps passi entre la vasectomia i la recanalització les possibilitats es van reduint.

4. El fre

1. Què és el fre del prepuci?

El fre és una làmina de pell situada a la cara inferior del penis que uneix el gland i el cap del prepuci, la caputxa de pell que el cobreix.

2. Quan s’ha d’operar?

La presència del fre pot provocar incomoditat i dolor durant l’acte sexual, generalment al penetrar una vagina sense l’adequada lubricació. A més, en aquest cas és molt comú que el fre arribi a trencar-se i a sagnar abundantment.

3. Quins són els avantatges de operés el fre?

L’home recuperarà la plena estimulació del gland, s’allarga el penis uns centímetres i per tant, una erecció completa que va portar el pacient a unes relacions sexuals més plaents que abans de la intervenció no podia dur a terme.

També és més higiènic, i un cop operat no corre el risc que algun dia se li s’estripi el fre.

4. Com es realitza la intervenció?

La intervenció es realitzarà a la Clínica Medica Sants en un quiròfan especialitzat, i la tècnica utilitzada és senzilla perquè consisteix simplement a fer un tall amb bisturí a la pell amb anestèsia local i amb sutura reabsorbible (els punts cauen sols).

5. Quant de temps dura la intervenció?

La intervenció tant sols durar uns 10 minuts, depenent de les circumstàncies.

6. És dolorós?

No té perquè fer mal. La intervenció és simple i amb anestèsia local

7. Quan puc mantenir relacions sexuals de nou?

Haurà d’esperar a que la pell cicatritzi completament, per això és convenient que esperi 15-20 dies per iniciar les relacions sexuals

5. La fimosis

1. Què és la fimosi?

Un home té fímosi quan la pell que cobreix el gland no permet descobrir-la, de manera que dificulten la relació sexual i la higiene, fent-les encara doloroses.

2. Quan s’ha d’operar?

En els nens, la phymosis és operat quan li impedeix orinar adequadament perquè la pell tanca la sortida de l’orina. En gent gran s’Opera quan es molesta a tenir sexe o higiene personal, ja que no es pot descobrir el gland o fer-ho amb gran dificultat. En les persones d’edat avançada, el prepuci pot reduir molt de manera que també els impedeix orinar adequadament.

3. Com es realitza la intervenció?

És una intervenció que es realitza de forma ambulatòria, és a dir, no cal ingressar a l’Hospital com a norma.

Es realitza amb anestèsia local, que es col·loca sobre la pell del penis.

4. Quina és la durada de la intervenció?

La intervenció sol durar entre 30 i 45 minuts, depenent de les circumstàncies.

No es preocupi per això, perquè cada pacient representa una situació particular.

5. Li farà mal més tard?

El període postoperatori no és molt dolorós, però si em molesta per tant el metge li receptarà analgèsics. Durant uns dies el fregament amb la roba pot molestar-te, per evitar que cobreixi la ferida amb una gasa. El dolor sol desapareix en 3-4 dies.

6. Quan puc tornar a tenir relacions sexuals?

Vostè haurà d’esperar que la pell per curar per complet, per la qual cosa és aconsellable esperar 25-30 dies per començar el sexe.

6. Preus

Centre Mèdic d’Urologia a Barcelona té preus econòmics per a la primera visita urològica.

El preu de les intervencions de quiròfan inclouen la primera visita, la intervenció en quiròfan, l’espermograma (recompte d’espermatozoides per a la intervenció de vasectomia) i la consulta Post-Operatòria.

Per altres packs consulteu els nostres PREUS en els apartats de la nostra web o si té algun dubte truqui’ns, tenim atenció telefònica 24 hores i Correu electrònic: info@cgsants.es

Contacta amb nosaltres

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les vostres dades i dels drets que us assisteixen, posem a la vostra disposició la informació següent.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: Clínica Médica Sants, SL - CIF: B64934078 Dir. Postal: C/ Roger
23 Baixos, 08028, Barcelona
FINALIDAT Gestionar la seva consulta/petició i donar-hi una resposta.
LEGITIMACIÓ Su consentimiento
DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers, llevat dels casos en què hi hagi una obligació legal o comunicació necessària per donar resposta a la seva consulta.
DRETS Podeu exercir els vostres Drets a accedir, rectificar, oposar-vos, limitar, portar i suprimir les dades davant del responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).
INFORMACIÓ ADDICIONAL Podeu consultar la informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals aquí.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Segons la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març, de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l'embaràs, Article 23: Supressió de dades, d'ofici, esborrarem la vostra informació personal i correu electrònic d'aquest email o de qualsevol mitjà digital pel qual ens contacti.

WhatsApp

Telèfon

Direcció

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23 08028 Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

Més info

Navegació

Logo Clinica Sants

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23
08028 Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

×