Operaci贸 de Fimosi i Circumcisi贸

Operaci贸 de Fimosi i circumcisi贸 a Barcelona amb Cl铆nica Sants.
En menys de 40 minuts.

Preus

Visita Ur貌leg + Operaci贸 Fimosi/Circumcisi贸 amb Anest猫sia Local

550鈧

Visita Ur貌leg + Operaci贸 Fimosi/Circumcisi贸 amb Sedaci贸

760鈧

TEMPS D’ESTADA A LA CL脥NICA: 40 MIN

ATENCI脫 TELEF脪NICA: 24 HORES

ELS PREUS INCLOUEN PRIMERA VISITA UROL脪GICA, OPERACI脫 FIMOSI I VISITA DE CONTROL.

Operaci贸 de Fimosi/Circumcisi贸 a Barcelona amb Cl铆nica Sants

Sents dolor i tibantor quan vols tenir relacions sexuals a causa de la pell que recobreix el gland? A Cl铆nica Sants t’oferim l’operaci贸 de fimosi a Barcelona, 鈥嬧媠ent l’opci贸 m茅s c貌moda, completa i segura.

Sense mol猫sties en 3-4 dies

Si l’operaci贸 de fimosi et d贸na mol猫sties, pots apaivagar amb analg猫sics.

Operaci贸 de fimosi ambulat貌ria

La intervenci贸 es realitza a la cl铆nica sense necessitat d’ingr茅s a l’hospital, amb anest猫sia local o sedaci贸.

Operaci贸 de 40min

Passar脿s a la cl铆nica com a molt 1h – 1h30 en total, podent tornar a la vida normal despr茅s.

Preguntes freq眉ents

La fimosi i la circumcisi贸 s贸n dos termes relacionats amb l’anatomia masculina i es refereixen a procediments quir煤rgics realitzats a l’脿rea del prepuci del penis.

La fimosi 茅s una condici贸 en qu猫 el prepuci, que 茅s la pell que cobreix la punta del penis, 茅s massa estret o atape茂t, cosa que impedeix que es pugui retreure completament per exposar el gland, que 茅s el cap del penis. Aix貌 pot causar mol猫sties, dificultat per a la higiene i possibles complicacions, com ara infeccions del tracte urinari. L’operaci贸 de fimosi 茅s un procediment quir煤rgic que involucra la remoci贸 del teixit estret o apretat del prepuci per permetre’n la retracci贸 normal.

D’altra banda, la circumcisi贸 茅s un procediment quir煤rgic en el qual es remou totalment o parcialment el prepuci del penis. Aquesta pr脿ctica pot tenir fins religioses, culturals, m猫diques o est猫tiques, i es realitza en diferents cultures i pa茂sos a tot el m贸n.

En alguns casos, la circumcisi贸 es fa com a mesura preventiva per reduir el risc d’infeccions del tracte urinari, infeccions de transmissi贸 sexual, c脿ncer de penis i altres problemes de salut. La circumcisi贸 tamb茅 es pot fer per raons est猫tiques o personals.

1. L'operaci贸 de fimosi i circumcisi贸 茅s el mateix?

No, la fimosi i la circumcisi贸 no s贸n el mateix, encara que sovint es fan servir indistintament. S贸n dos conceptes diferents relacionats amb l’anatomia i la funci贸 del prepuci del penis.

脡s important tenir en compte que la circumcisi贸 茅s una decisi贸 personal i l’ha de fer un professional m猫dic qualificat en un entorn cl铆nic adequat. La fimosi, per altra banda, es pot tractar de diverses maneres, depenent de la gravetat i la causa de la condici贸. El tractament pot incloure mesures conservadores com cremes esteroides t貌piques, exercicis d’estirament del prepuci, o en casos m茅s greus, la circumcisi贸 es pot considerar com una opci贸 de tractament.

En resum, encara que la fimosi i la circumcisi贸 estan relacionades amb el prepuci del penis, no s贸n el mateix. La fimosi 茅s una condici贸 en qu猫 el prepuci 茅s estret i no es pot retreure, mentre que la circumcisi贸 茅s un procediment quir煤rgic que implica l’eliminaci贸 total o parcial del prepuci. La circumcisi贸 pot ser considerada un tractament per a la fimosi en certs casos, per貌 茅s una decisi贸 personal que ha de ser discutida amb un professional m猫dic.

2. Qui s'ha d'operar de fimosi i circumcisi贸, i en quina edat es recomana?

La decisi贸 de sotmetre’s a una operaci贸 de fimosi o circumcisi贸 ha de ser presa a consulta amb un metge o un altre professional de la salut, i pot variar segons la situaci贸 cl铆nica individual de cada persona. En general, els grups de persones seg眉ents poden considerar la possibilitat de sotmetre’s a aquests procediments:

Fimosi: Es recomana l’operaci贸 de fimosi en casos en qu猫 el prepuci 茅s massa estret o atape茂t, cosa que causa mol猫sties o dificulta la higiene adequada de l’脿rea. Aix貌 pot passar a qualsevol edat, des de la inf脿ncia fins a l’edat adulta. En casos greus de fimosi que causen s铆mptomes com dolor, infeccions recurrents del tracte urinari o problemes a la micci贸, l’operaci贸 de fimosi pot ser necess脿ria en una edat primerenca, fins i tot en la inf脿ncia. Tot i aix貌, en casos menys greus, l’operaci贸 de fimosi es pot endarrerir fins a l’adolesc猫ncia o l’edat adulta.

Circumcisi贸: La circumcisi贸 es pot considerar en diferents situacions. Per raons religioses o culturals, alguns homes poden optar per la circumcisi贸 a qualsevol moment de la vida. En termes de raons m猫diques, la circumcisi贸 es pot recomanar en casos d’infeccions recurrents del tracte urinari, infeccions de transmissi贸 sexual, problemes de salut espec铆fics o per reduir el risc de certes afeccions, com el c脿ncer de penis. La circumcisi贸 tamb茅 es pot fer per raons est猫tiques o personals. L’edat recomanada per a la circumcisi贸 pot variar segons la situaci贸 cl铆nica i les prefer猫ncies personals, i es pot fer en qualsevol moment de la vida, des de la inf脿ncia fins a l’edat adulta.

Nens: a la inf脿ncia es pot fer l’operaci贸 de fimosi o circumcisi贸 quan la pell que recobreix el gland no els deixa orinar correctament. A Cl铆nica Ginecol貌gica Sants no fem intervencions a menors d’edat.

3. Com 茅s la intervenci贸 de la fimosi o circumcisi贸?

L’operaci贸 de fimosi o circumcisi贸 茅s ambulat貌ria. Aix貌 vol dir que no cal l’ingr茅s hospitalari i que la recuperaci贸 茅s relativament r脿pida i senzilla.

En el moment de la intervenci贸, se sol col路locar anest猫sia local a la pell del penis. Tot i aix貌, a la nostra cl铆nica donem l’opci贸 d’usar sedaci贸 total si el pacient ho desitja.

La durada de la intervenci贸 茅s d’uns 40 minuts, encara que pot variar lleugerament segons el cas, i pot arribar a estar a la cl铆nica 1h-1:30h si fos necessari.

4. L'operaci贸 de fimosi 茅s dolorosa?

L’operaci贸 de fimosi i circumcisi贸 generalment es realitza sota anest猫sia local o general, cosa que significa que la zona ser脿 adormida durant el procediment i no se sentir脿 dolor durant l’operaci贸 en si. No obstant aix貌, despr茅s de la cirurgia, 茅s com煤 experimentar certa incomoditat o dolor a la zona tractada, especialment durant els primers dies posteriors al procediment. El nivell de dolor pot variar segons la sensibilitat de cadasc煤, la t猫cnica quir煤rgica utilitzada i el proc茅s de recuperaci贸 individual.

脡s normal que es presenti inflor, sensibilitat i envermelliment a la zona tractada despr茅s de l’operaci贸, i pot ser necessari prendre medicaments per al dolor receptats pel metge per alleujar les mol猫sties. 脡s important seguir les indicacions del metge pel que fa als medicaments i cures postoperat貌ries, aix铆 com comunicar qualsevol augment significatiu del dolor o qualsevol complicaci贸 al seu metge de manera immediata.

脡s important tenir en compte que la recuperaci贸 de l’operaci贸 de fimosi o la circumcisi贸 pot variar segons el tipus de procediment realitzat i l’edat del pacient. Als nens, la recuperaci贸 sol ser m茅s r脿pida, mentre que en els adults pot trigar m茅s temps. 脡s fonamental seguir les indicacions del metge i mantenir una bona higiene a la zona tractada per prevenir infeccions i afavorir una recuperaci贸 adequada.

En resum, si b茅 l’operaci贸 de fimosi i circumcisi贸 pot ser inc貌moda durant el proc茅s de recuperaci贸, es fa sota anest猫sia per minimitzar el dolor durant el procediment en si. 脡s important seguir les indicacions del metge i comunicar qualsevol preocupaci贸 o complicaci贸 durant la recuperaci贸 per obtenir una experi猫ncia i recuperaci贸 d’猫xit.

5. Quan es pot reiniciar l'activitat sexual despr茅s de l'operaci贸 de fimosi o circumcisi贸?

Per poder tenir relacions sexuals despr茅s de l’operaci贸 de fimosi o circumcisi贸, 茅s important esperar entre 25-40 dies perqu猫 les incisions estiguin totalment cicatritzades.

Contacta amb nosaltres

Dubtes sobre l’operaci贸 de fimosi? Vols demanar hora a la nostra cl铆nica de Barcelona?

 

Contacta amb nosaltres

Tamb茅 pots enviar-nos un formulari a continuaci贸 o visitar la cl铆nica en persona.

Confia en Cl铆nica Sants

Si est脿s pensant a fer-te l’operaci贸 de fimosi o circumcisi贸, la nostra cl铆nica a Barcelona 茅s la millor opci贸. El nostre preu inclou tot el que necessitar脿s abans, durant i despr茅s.

Cl铆nica acreditada per la Generalitat

Les millors instal路lacions i 煤ltima tecnologia

Atenci贸 24 hores i 365 dies a l’any

Contacta amb nosaltres

INFORMACI脫 B脌SICA DE PROTECCI脫 DE DADES

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumst脿ncies i condicions del tractament de les vostres dades i dels drets que us assisteixen, posem a la vostra disposici贸 la informaci贸 seg眉ent.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: Cl铆nica M茅dica Sants, SL - CIF: B64934078 Dir. Postal: C/ Roger
23 Baixos, 08028, Barcelona
FINALIDAT Gestionar la seva consulta/petici贸 i donar-hi una resposta.
LEGITIMACI脫 Su consentimiento
DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers, llevat dels casos en qu猫 hi hagi una obligaci贸 legal o comunicaci贸 necess脿ria per donar resposta a la seva consulta.
DRETS Podeu exercir els vostres Drets a accedir, rectificar, oposar-vos, limitar, portar i suprimir les dades davant del responsable del tractament; a m茅s d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).
INFORMACI脫 ADDICIONAL Podeu consultar la informaci贸 addicional sobre el tractament de les vostres dades personals aqu铆.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google聽Privacy Policy聽and聽Terms of Service聽apply.

Segons la Llei Org脿nica 2/2010, de 3 de mar莽, de salut sexual i reproductiva i de la interrupci贸 volunt脿ria de l'embar脿s, Article 23: Supressi贸 de dades, d'ofici, esborrarem la vostra informaci贸 personal i correu electr貌nic d'aquest email o de qualsevol mitj脿 digital pel qual ens contacti.

WhatsApp

Tel猫fon

Direcci贸

Cl铆nica Ginecol贸gica Sants

Carrer de Roger, 23 08028 Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

M茅s info

Navegaci贸

Logo Clinica Sants

Cl铆nica Ginecol贸gica Sants

Carrer de Roger, 23
08028Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres聽8:00 - 20:00

Dissabte聽8:00 - 14:00

×