Operació de Vasectomia

Operació de Vasectomia a Barcelona amb Clínica Sants

Preus

440‚ā¨

660‚ā¨

Visita Uròleg + Vasectomia amb Anestèsia Local

Visita Uròleg + Vasectomia amb Sedació

TEMPS D‚ÄôESTADA A LA CL√ćNICA: 40 MIN

ATENCI√ď TELEF√íNICA: 24 HORES

ELS PREUS INCLOUEN PRIMERA VISITA UROL√íGICA, OPERACI√ď VASECTOMIA, VISITA DE CONTROL I ESPERMIOGRAMA POST-VASECTOMIA.¬†ATENCI√ď TELEF√íNICA: 24 HORES

Preus

Visita Uròleg + Vasectomia amb Anestèsia Local

440‚ā¨

Visita Uròleg + Vasectomia amb Sedació

660‚ā¨

TEMPS D‚ÄôESTADA A LA CL√ćNICA: 40 MIN

ATENCI√ď TELEF√íNICA: 24 HORES

ELS PREUS INCLOUEN PRIMERA VISITA UROL√íGICA, OPERACI√ď VASECTOMIA, VISITA DE CONTROL I ESPERMIOGRAMA POST-VASECTOMIA.

ATENCI√ď TELEF√íNICA: 24 HORES

Vasectomia a Barcelona amb Clínica Sants

Busques un m√®tode anticonceptiu permanent, segur i sense efectes en la teva salut sexual? A Cl√≠nica Sants t’oferim l’operaci√≥ de vasectomia a Barcelona, ‚Äč‚Äčsent l’opci√≥ m√©s c√≤moda, completa i segura.

Vasectomia sense bisturí

Realitzem dues petites incisions sense bisturí que amb prou feines notaràs ni veuràs.

Vasectomia permanent

Un cop realitzada la prova de fertilitat ja no hi haur√† risc d’embar√†s mai m√©s.

Vasectomia sense dolor

Tant si tries sedació local com completa, només notaràs el tacte i una lleugera tibantor.

Preguntes Freq√ľents

La vasectomia √©s un m√®tode d’esterilitzaci√≥ mascul√≠ segur, permanent i sense efectes secundaris. Coneguda tamb√© com “lligadura dels conductes”, la vasectomia consisteix a tallar els conductes deferents, pels quals es transporten els espermatozoides. D’aquesta manera l’home segueix tenint ereccions i ejacula amb normalitat, per√≤ el semen no pot deixar embarassada a la dona.

1. Avantatges de la vasectomia

La vasectomia √©s un m√®tode anticonceptiu definitiu i permanent, que evitar√† qualsevol possibilitat d’embar√†s amb la teva parella.

A m√©s, amb l’operaci√≥ de vasectomia no notar√†s cap efecte en les teves relacions sexuals, ja que els teus ereccions i ejaculacions seguiran sent les mateixes.

A Cl√≠nica Sants, et garantim que √©s una operaci√≥ simple i sense mol√®sties. Realitzar-la operaci√≥ de vasectomia a la nostra cl√≠nica de Barcelona √©s el m√®tode m√©s segur per a l’home.

2. Procés de l'operació de vasectomia

Si es realitza la vasectomia a la nostra cl√≠nica de Barcelona, ‚Äč‚Äčpots optar per dues formes:

РEn consultori amb anestèsia local estant despert

РEn un centre de cirurgia ambulatòria estant sedat.

Una vegada triat com prefereixes realitzar l’operaci√≥ de vasectomia, es realitza un petit tall a la pell, generalment sense bistur√≠, en ambd√≥s testicles per poder lligar i tallar els dos conductes.¬†Durant aquest proc√©s, com a molt sentir√†s una lleu tibantor i una fita.

Aquests petits talls es tanquen amb punts de sutura. Es cauran després de 7 a 10 dies i no cal retirar-los a la clínica.

El pacient que ha passat per la vasectomia podr√† tornar a casa tan aviat com acabi el proc√©s, i anar a treballar el dia seg√ľent.

L’operaci√≥ de vasectomia no afectar√† la teva capacitat per assolir orgasmes, ejacular i tenir ereccions. El semen es seguir√† produint en l’ejaculaci√≥, per√≤ no hi haur√† espermatozoides.

3. Durada de la intervenció de vasectomia

La intervenci√≥ de la vasectomia a la nostra cl√≠nica de Barcelona dura aproximadament 40 minuts. Despr√©s el pacient tornar√† a casa amb normalitat i podr√† anar a treballar l’endem√†.

Els punts realitzats cauran sols en 7-10 dies i no torneu a la consulta per extreure’ls.

4. Fa mal la vasectomia?

La vasectomia no sol ni t√© per qu√® fer mal. Hi ha m√®todes anest√®sics que permeten eliminar el dolor en qualsevol tipus d’operaci√≥ d’aquesta √≠ndole.

El m√©s habitual per fer una vasectomia √©s emprar l’anest√®sia local; la zona queda adormida i elimina totalment el dolor (nom√©s se sent el tacte) i el pacient est√† despert.

5. ¬ŅQuan es pot reiniciar l'activitat sexual despr√©s de la vasectomia?

Recomanem esperar 72 hores per tornar a tenir relacions sexuals sense oblidar que la vasectomia no √©s operativa com a m√®tode anticonceptiu fins que haguem comprovat mitjan√ßant an√†lisi de semen que ha desaparegut per complet la pres√®ncia d’espermatozoides en el mateix, el qual es realitza als 3 mesos (prova d’espermiograma). Per conseg√ľent, s’han de mantenir les relacions sexuals utilitzant el m√®tode anticonceptiu que la parella hagi triat.

 Contacta amb nosaltres

Dubtes sobre la vasectomia? Vols demanar hora a la nostra clínica de Barcelona?

 

Contacta amb nosaltres

També pots enviar-nos un formulari a continuació o visitar la clínica en persona.

Confia en Clínica Sants

Si estàs pensant a fer-te l’operació de vasectomia, la nostra clínica a Barcelona és la millor opció. El nostre preu inclou tot el que necessitaràs abans, durant i després.

Clínica acreditada per la Generalitat

Les millors instal¬∑lacions i √ļltima tecnologia

Atenció 24 hores i 365 dies a l’any

Contacta amb nosaltres

INFORMACI√ď B√ÄSICA DE PROTECCI√ď DE DADES

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumst√†ncies i condicions del tractament de les vostres dades i dels drets que us assisteixen, posem a la vostra disposici√≥ la informaci√≥ seg√ľent.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: Clínica Médica Sants, SL - CIF: B64934078 Dir. Postal: C/ Roger
23 Baixos, 08028, Barcelona
FINALIDAT Gestionar la seva consulta/petició i donar-hi una resposta.
LEGITIMACI√ď Su consentimiento
DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers, llevat dels casos en què hi hagi una obligació legal o comunicació necessària per donar resposta a la seva consulta.
DRETS Podeu exercir els vostres Drets a accedir, rectificar, oposar-vos, limitar, portar i suprimir les dades davant del responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).
INFORMACI√ď ADDICIONAL Podeu consultar la informaci√≥ addicional sobre el tractament de les vostres dades personals aqu√≠.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Segons la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març, de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l'embaràs, Article 23: Supressió de dades, d'ofici, esborrarem la vostra informació personal i correu electrònic d'aquest email o de qualsevol mitjà digital pel qual ens contacti.

ÓĀ•

WhatsApp

Óāź

Telèfon

ÔŹÖ

Direcció

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23 08028 Barcelona

ÓĀę

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

ÓĀĒ

Més info

ÔÖé

Navegació

Logo Clinica Sants

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23
08028 Barcelona
ÓĀę

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

ÔÖé

Navegació

×