La Clínica

Per què escollir Clínica Sants?. Equip mèdic certificada i especialitzat per l’atenció integral de la dona. Descobreix-nos: Protecció de dades personals, Garantia de seguretat i satidfacció, Equipament del centre sanitari a Barcelona.

Sobre nosaltres – Per què escollir Clínica Sants? 

La Clínica Ginecològica Sants està especialitzada en medicina reproductiva, orientada a l’Atenció integral, tant de la dona com de la seva parella. El tracte personalitzat i proper, l’adaptabilitat en horaris als nostres pacients i l’absoluta confidencialitat, són trets que ens distingeixen.

Equip

Integrem un equip altament qualificat amb acreditada experiència en les diferents especialitats, com Ginecòlegs, Uròlegs, Metges Generalistes, psiquiatres, psicòlegs, anestesistes, infermers, Treballadora Social, ATS, auxiliar de clínica, etc. estant al costat dels nostres pacients en tot moment.

Missió

La missió de la Clínica Ginecològica Sants és la presentació de serveis especialitzats en l’atenció integral de la dona i la seva parella; dins de la comunitat, vinculats al territori de Catalunya i amb vocació de servei públic.

Per consultar la veracitat de les dades visitar el web de la Generalitat de Catalunya i posar el codi oficial: E08804241

Així es podran verificar les dades directament en el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Protecció de dades personals

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i Reial Decret 1720/2007.

La clínica ginecològica Sants compleix la normativa i es van registrar a l’Agència de Protecció de Dades des de 22 de octubre del 2010.

El compliment de la normativa té el corresponent document de seguretat revisat i actualitzat el desembre de 2011. A més, per a tot el personal relacionat en la tasca assistencial es disposa del document de Mesures Preventives de Dades de Caràcter Personal.

En el moment en què es realitza l’admissió d’un pacient, s’emplena el full d’admissió on s’especifiquen, segons la citada llei, els drets de consulta, accés i de rectificació i cancel·lació de les dades de caràcter personal.

Garantia de seguretat i satisfacció

A clínica Ginecológica Sants Complim amb les normes establertes pel Ministeri de Sanitat Espanyol per a la prestació del servei d’avortament legal.

Seguim tots els estàndards en la prestació de serveis sanitaris, establerts per les institucions del territori com la Generalitat de Catalunya i el CatSalut.

Disposem de les tècniques més modernes i segures en tots els procediments clínics, amb estrictes protocols d’atenció de la salut basats en l’evidència, que constantment actualitzem d’acord a les recomanacions d’organitzacions internacionals com les registrades en l’organització mundial de la salut 2012-lliure avortament guia tècnica de risc. 

Clínica certificada per a la Interrupció Voluntària de l’Embaràs. Per què escollir Clínica Sants? Per l’atenció integral de la dona. Visita’ns.

En Estadística

A la Clínica Ginecològica Sants tenim professionals sanitaris i qualificats enfocats a donar el millor servei als pacients que atenem. Per aquesta raó volem compartir les dades estadístiques de l’any 2018 a Espanya.

Fonts:

Ministeri de Sanitat d’Espanya
SEGO: Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia
ACAI: Associació de Clíniques Acreditades per a la Interrupció de l’Embaràs

Mujeres que han accedido a un aborto con seguridad y libertad en España en 2018

%

Tasa media (por 1000) de complicaciones de IVE que requieren hospitalización

Centros sanitarios que realizaron el IVE en España en 2018

Equipament

Quiròfan

  • Ecògraf 2D-3D
  • Monitor integrat de constants MEC-1200
  • Màquina d’anestèsia Dräger SA2
  • Desfibril·lador M110
  • Bisturí elèctric
  • Aspirador per a evacuació
  • Taula elèctrica de ginecologia

Consulta

  • Ecografies 2D
  • Sonda abdominal multifreqüència
  • Sonda endovaginal convex

Vídeo Clínica Ginecològica Sants

Contacta amb nosaltres

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les vostres dades i dels drets que us assisteixen, posem a la vostra disposició la informació següent.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT Responsable: Clínica Médica Sants, SL - CIF: B64934078 Dir. Postal: C/ Roger
23 Baixos, 08028, Barcelona
FINALIDAT Gestionar la seva consulta/petició i donar-hi una resposta.
LEGITIMACIÓ Su consentimiento
DESTINATARIS Les dades no se cediran a tercers, llevat dels casos en què hi hagi una obligació legal o comunicació necessària per donar resposta a la seva consulta.
DRETS Podeu exercir els vostres Drets a accedir, rectificar, oposar-vos, limitar, portar i suprimir les dades davant del responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).
INFORMACIÓ ADDICIONAL Podeu consultar la informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals aquí.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Segons la Llei Orgànica 2/2010, de 3 de març, de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l'embaràs, Article 23: Supressió de dades, d'ofici, esborrarem la vostra informació personal i correu electrònic d'aquest email o de qualsevol mitjà digital pel qual ens contacti.

WhatsApp

Telèfon

Direcció

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23 08028 Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

Més info

Navegació

Logo Clinica Sants

Clínica Ginecológica Sants

Carrer de Roger, 23
08028 Barcelona

Horari

Dilluns - Divendres 8:00 - 20:00

Dissabte 8:00 - 14:00

×